tisdag 17 mars 2009

Sjutton

Det är något speciellt med dina ögon. I ett rum fullt av människor ser du mig, bara mig. Det är som att du klär av mig med din blick. Du ser det där som ingen annan ser. Och jag vill att du ska se.

4 kommentarer:

  1. Åh, det är väl det minsta jag kan göra för att få iaf några fler att uppmärksamma hur duktig du är på att skriva? Hela världen borde få se hur fint du skriver. :)

    Jag vet inte heller om det är bra att känna igen sig, jag vet heller inte om det är bra eller dåligt att det förmodligen finns ännu fler som är rädda för att falla på riktigt. Det positiva är väl att det finns många som har otroligt mycket kärlek att ge, frågan är bara om vi någonsin vågar satsa allt. Ta det goda med det onda.

    Till sist vill jag bara säga att jag hoppas att du får exakt sån kärlek som du skriver om. Det förtjänar du. (:

    SvaraRadera
  2. Josefine: Åh, jag gillar att tänka som du! Att det finns så många där ute som har så mycket kärlek att ge. Jag tror att man måste tro på att man kommer att våga. Annars går det aldrig. Jag tror, så himla starkt, att en dag kommer jag att våga släppa kanten med båda händerna.

    Fina du, tack!

    SvaraRadera
  3. du skriver så fint och du ska veta att du berör. efter 2 lästa inlägg förstod jag att din blogg var värd att följas. allt är så himla bra.

    SvaraRadera
  4. Daria: Tack så jättemycket för att du tog dig tid och kommenterade! Det betyder så mycket för mig att veta att det sitter någon där på andra sidan och faktiskt läser det jag skriver. Så fint att det jag skriver berör någon, det är det viktigaste för mig, det är därför jag skriver!

    SvaraRadera