söndag 19 april 2009

Sjuttiosju

Jag önskar att jag kunde skriva om vad som händer. Men jag tror jag behöver lite perspektiv. Hur man nu får det. Om jag ens vill ha det? 

Jag är rädd att han vill ha någon mer än han vill ha mig. Jag är rädd för att slänga bort något som kan bli något fint.


5 kommentarer:

  1. din blogg är så mjuk. jag tycker hemskt mycket om den, för du skriver precis sådär bra och ärligt som jag gillar. jag tänker som du ibland. ibland ofta ibland sällan. att han vill ha någon annan mer än han vill ha mig. och jag känner mig så otillräcklig. men sen tänker jag, om han hellre ville vara med någon annan så skulle han ju inte vara med mig. lita på honom, även om du inte litar på dig själv.

    SvaraRadera
  2. Vilken vacker sång!

    Och jag tror att när något är läskigast i världen, då är det verkligen värt det. Då är det där läskiga något man kan utstå, för det kommer bli så fint. Så var det för mig iallafall.

    När jag förlorade oskulden till exempel, då var det med en jag inte gillade speciellt mycket. Det var liksom "Fine, jag tycker inte att sex är något underbart själsligt upphöjt gudomligt." Inte pirrigt eller spännande eller fint. Jag var inte ens speciellt kåt. Och jag kan nästan säga att jag ångrar det. För det skulle varit så mycket finare om jag varit nervös och lite rädd och himlastormande kär. Det har visst inte så mycket med ämnet att göra egentligen, men jag tänkte på det idag.

    Jag tycker att du ska satsa så långt det går. Förstås. Om det är rätt kommer det vara jobbigt ibland, och man kommer nog alltid ibland tänka att han vill ha något mer än vad jag kan vara. Men man kommer också ligga nära honom med näsan i hans halsgrop och känna sig mer älskad än man någonsin känt sig förut. Och de stunderna kommer få en att glömma att det någonsin känts på ett annat sätt.
    Kram.

    SvaraRadera
  3. du måste våga satsa för att vinna A.., även fast det är hemskt, läskigt och fasansfullt innan man vet. Men det kan ju faktiskt också bli något underbart, vackert och fint. Du förtjänar kärlek, även om du inte själv tror det, så tycker så väldigt många andra det! Kramar

    SvaraRadera
  4. jag är en utestängare. jag är en sådan som skjuter det ifrån mig som jag vill ha allra mest. som den pojken. och det värsta, det är inte att försöka och misslyckas. det är att inte försöka och ladrig veta. för jag ältar och ältar det i mitt sinne och jag vet inte om jag någonsin kommer sluta.

    jag gillar inte bara din blogg jag gillar dig som personligheten bakom

    SvaraRadera
  5. Elle: Vilken fantastiskt fin kommentar. TACK, det betyder så mycket för mig att du tycker om det jag skriver. Och jag ska försöka, göra mitt bästa och lite till. Våga lite mer.

    Hanna: Visst är den underbar! Du skriver så himla fint du, och klokt. Det är så sant, jag tror på dig. Jag ska försöka satsa, försöka våga. Eller vänta.. jag gör nog det just nu. Lite.
    Kram.

    E~*: Åh tack, din kommentar betyder så himla mycket. Och jag ska försöka tro på att jag förtjänar kärlek, för innerst inne vill jag ju. Kramar!

    julie: Jag blir alldeles tagen av det du skriver. Så fint och så sant. Jag undrar också, alltid. Därför måste jag nog våga nu.

    Tack fina du! Det betyder så mycket.

    SvaraRadera