torsdag 23 april 2009

Åttio

Vet ni? Jag gör allt det där som jag är så himla rädd för. Faller, tror jag. Försöker att inte tänka så mycket, det är så svårt att andas då. Om jag var rädd innan var det inget jämfört med vad jag är nu. Jag vet inte riktigt om det är rätt när det känns såhär skrämmande. Men jag vet att jag vill. 

10 kommentarer:

  1. Åh, vad du än gör så hoppas jag att det går bra. Och gör så som hjärtat säger. Ibland är det bra att göra skrämmande saker, för att ångra det man inte gjorde - det är bland det värsta som finns. Jag håller mina tummar!

    SvaraRadera
  2. Det är rätt. Man måste våga för att vinna. Och vinsten väger upp allt det där farliga, jag lovar. Sedan kan det bara gå som det går. Man ångrar sig i alla fall inte när man vågat. Det tror jag i alla fall inte att man gör. Jag gör det åtminstone inte, trots allt.
    Jag är glad att du vågat falla. =) Jag hoppas att du landar mjukt.

    SvaraRadera
  3. Åh. Jag hoppas det går bra. Jag hoppas det är fint och jag hoppas det känns rätt.
    Kram.

    SvaraRadera
  4. fin blogg. du skriver mycket bra.

    SvaraRadera
  5. åååh vad otroligt glad jag blir när jag läser detta inlägg! :) så glad för din skull även fast jag egentligen inte känner dig ! Jag önskar dig all lycka med fallandet., du vågar! Det är en del av grejen att det ska vara läskigt.., som sagt ovan så hoppas jag du landar mjukt.. Men hur det än blir.., så vill jag att du fortsätter skriva denna underbara blogg!!

    Kram

    SvaraRadera
  6. Du vet vad jag tycker. (Jag tycker att du är modig och jättefin och jag är så glad för det här.) Jag hoppas att det går bra för dig (er).

    Varma kramar.

    SvaraRadera
  7. du är en sådan person som jag skulle vilja sitta på ett fik med och låta dig prata av dig. jag tror jag har mycket att lära av dig.

    SvaraRadera
  8. åh, fan vad underbart. vad du är bra!

    SvaraRadera
  9. Det låter som att du vågar. Och det gör mig glad. För om du vågar, då borde jag också våga. Någon gång.

    Om du faller på det sättet som jag tror att du gör så är jag otroligt glad för din skull, och hans. För du är en väldigt fin människa som förtjänar det allra bästa.

    Massa pussar och kramar till dig, fina du :)

    SvaraRadera
  10. Julia: Tack, så fint att du bryr dig om hur det går för mig! Jag hoppas också att det går bra. Inte minst att jag slipper ångra mig den här gången.

    S: Tack, jag hoppas att jag inte kommer ångra detta. Jag önskar att man kunde veta om det var värt det i förväg. Men jag måste nog ta reda på det själv. Här och nu. Ge det en chans.

    felicia: Jag vet faktiskt inte om det känns rätt. Men det känns inte fel. Det känns mest skrämmande. Känner mig nog svagare än någonsin, men det kanske är så det är. Först svag, sen stark. Jag vet inte. Men tack och kram.

    Anonym: Åh, tack så himla mycket!

    E~*: Så fint av dig att kunna glädjas åt någon annan sådär. Det betyder så himla mycket för mig. Du är sån fin läsare och jag tror du är en underbar person.

    Och jag ska fortsätta skriva. Kanske kommer det bli lite konstigt ett tag framöver, men jag ska göra mitt bästa. Kram!

    Hanna: Jag blev rysligt glad över din fina kommentar. Tusen kramar till dig!

    jenny: Åh, så fint av dig! Jag vet inte, men det vore väldigt fint om jag kunde lära någon något. Jag skulle gärna fika med dig!

    Anna: Jag vet inte, men jag hoppas att det ska bli det. Tack!

    Josefine: Jag vet inte om jag vågar, men jag försöker lite i taget. Varenda steg känns så stort fastän det egentligen är så litet. Jag tror att om jag vågar, då kommer du också våga.

    Och tack, pussar och kramar tillbaka till dig!

    SvaraRadera