lördag 11 april 2009

Sextiosex

"People always say that hate is such a strong word, but so is love and people throw it around like its nothing"


6 kommentarer:

  1. Vilket vackert citat.

    sv: Jag tycker att det är roligt att berätta om mig själv, speciellt om det där. Speciellt om hur jag känner för den delen av mitt lilla liv, för det finns så mycket känslor kvar därifrån.
    Och jag vet inte riktigt, men jag skulle nästan säga att jag ångar det. Ångrar jävla skit-Johan för allt han fick mig att göra och hur han fick mig att må. Men då skulle det inte blivit samma sak med mig och Pontus.
    Så jag vet inte, liksom. Jag vill bara lägga det bakom mig och hoppas på att glömma bort detaljerna. Eller någon dag vänja mig och tycka att det blev bra till sist, i alla fall.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. åh, det där citatet stämmer verkligen. jag blir nästan rädd när jag hör hur mina vänner slänger ordet omkring sig. man måste vara försiktig med att säga 'jag älskar dig' tycker jag. det förlorar sitt värde till slut.

    SvaraRadera
  3. De ska va de tre finaste orden, inte de vanligaste. Den där låten är underbar :)

    SvaraRadera
  4. Hanna: Ja, det är ett himla vackert citat!

    Sen tycker jag att du har all rätt att ångra allt det där innan Pontus. Men som du säger, det verkar blivit väldigt bra till slut. Bättre att fokusera på det!

    S: Jag tycker också att det är skrämmande hur vissa slänger ur sig orden som om det vore vilka ord som helst. Inte för att jag har rätt att bedöma när det rätt och inte rätt att säga något. Men för mig är det värdefulla ord som man bör vara lite försiktig med.

    Vic: Helt sant! Ja, den är himla fin!

    SvaraRadera
  5. Oj, snacka om att träffa mitt i prick.
    Jag blir rädd när folk säger att de älskar någon efter en vecka, kär efter en dag. Det ska betyda mycket mer, man ska lägga ner hela sin själ i de tre små orden och mena det till 100%. Det skrämmer mig att det inte alltid är så längre.

    SvaraRadera
  6. Josefine: Jag håller med dig! Det ska vara speciellt och något man inte säger till vem som helst.

    SvaraRadera