tisdag 28 april 2009

Åttiofyra

Det där om att han kanske ligger och väntar på att jag ska ringa nu. Det där om att jag lät tvär i telefonen igår. Det där om att vi skulle träffats idag men jag skyllde på att jag slutade sent fastän halv sju egentligen inte alls är särskilt sent. Det där om att jag inte vet om jag bryr mig tillräckligt för att det vi har ska betyda något. Det där med kärlek; jag vet inte om det är tänkt att jag ska vara en del av det.

6 kommentarer:

  1. Svar: Tack! Jag tror också det, men att påbörja någonting nytt när det gamla äter upp en inifrån är svårt, men det är bara att göra det bästa man kan, mer än så är omöjligt att göra. Det kommer att bli bättre sen.
    -
    Det är mer än självklart att du ska vara en del av det, alla förtjänar att vara det.

    Jag måste bara säga det, ännu en gång. Alla dina texter är fantastiska!

    SvaraRadera
  2. jag säger samma sak som den förra kommentaren!

    självklart är det menat att du ska vara en del av det. om du bara går lugnt fram och försöker acceptera att den här killen verkligen tycker om dig och att du är värd att bli älskad. så kommer nog allting falla på plats

    SvaraRadera
  3. du ska vara en del av det, du förtjänar det A ! du kanske ska berätta för honom?, berätta hur du känner att du kanske inte är värd det, att du har väldigt svårt för att ge även fast du vill ge honom det allra finaste. Du kanske ska berätta hur rädd du är för att falla, så att han är beredd på att ta emot dig. Du får känna efter.

    Men det funkade för mig, jag berättade att jag hade skador från en gammal kärlek som gjorde det svårt att lita på ny kärlek. Men han tog emot migA, han fångade mig när jag föll.

    Alla förtjänar kärlek, du också. För vissa tar det längre tid, men han borde veta det så att han väntar på dig

    Kramar!

    SvaraRadera
  4. Alla har gett så bra svar och förmodligen redan sagt allt man kan säga, men jag känner att jag ändå borde skriva någonting.

    Jag vet att du ska vara en del av kärlek, det märks på allt du skriver. Du har så mycket kärlek att ge och jag hoppas att du en dag vågar, den killen kan skatta sig lycklig.

    SvaraRadera
  5. (Tack! Ibland passar det extra bra med sådana komplimanger, och det här var en av de gångerna.)

    Josefine här ovan sade det så underbart klockrent. "Jag vet att du ska vara en del av kärlek, det märks på allt du skriver. Du har så mycket kärlek att ge och jag hoppas att du en dag vågar, den killen kan skatta sig lycklig."Jag tror inte på den enda rätta, i praktiken tror jag inte det. Det går lite emot hela min syn på kärlek som jag byggt upp under hela livet. Men nu när jag har Pontus så tror jag att det ändå finns personer man passar extra bra med. Det är ju självklart, förresten. Men kanske, kanske finns det en person man passar extra bra med. Fast kanske är det så att man passar bra ihop och sedan växer sig bäst ihop. Så kanske det är.
    Sedan vill man aldrig mer ha någon annan.
    Men det jag tänkte säga var att jag tror att om det här inte skulle fungera för dig, om det aldrig känns mer än så här och du vill att kärleken ska göra det, då tror jag att du kommer hitta det.

    SvaraRadera
  6. h: Jag tror att man börjar något nytt hela tiden även om det inte känns så. Och man kommer till en punkt när det måste bli bättre. Det tar tid, men en dag vaknar man upp och inser att man inte mår lika dåligt som man gjorde morgonen innan. Det är början på något nytt. Oförklarligt när, hur och varför det egentligen blir så.

    Och tack så hemskt mycket, det betyder så himla mycket för mig att ni tycker om det jag skriver!

    Anonym: Åh, jag hoppas att du har rätt!

    E~*: Tack fina du, jag har berättat lite för honom nu. Lite som är jättemycket för mig. Jag tror han förstår, om än lite. Jag vet inte om det räcker men jag hoppas att det är något. En början.
    Kramar!

    Josefine: Jag tycker att det du skrev var himla fint. Tack så hemskt mycket. Jag hoppas så innerligt att han, vem det nu än är, ska känna så.

    Hanna: Så fint att du uppskattade den, jag menade vad jag skrev! :)

    Det du skriver låter så sant. Jag tror nog också att det är så. Jag hoppas att jag en dag kommer att träffa någon som jag blir kär i, och att han blir kär i mig. Det vore så himla fint. Jag älskar att du inte verkar ta din och Pontus kärlek för given, du verkar tacksam för det ni har. Det tycker jag du ska fortsätta vara. Ni verkar ha något himla fint tillsammans!

    SvaraRadera