onsdag 1 april 2009

Fyrtioåtta

Jag tänkte berätta om en väldigt fin bok. En bok som alla borde läsa. Den handlar om att växa upp och känna att man inte passar in. Och om kärlek förstås. Den heter "Fannys hemliga mening med livet" och är skriven av Johanna Nilsson. Jag skulle kunna citera hela boken. Varenda mening. Men det tänker jag inte göra. Jag hoppas att ni läser den istället.




Jag har haft den där boken himla länge. Jag tror jag har läst den minst tjugo gånger. Sist jag gjorde det var en solig dag för några veckor sedan. Men så glömde jag den ute och stackmolnen blev till stora regnmoln. Nu är sidorna alldeles ojämna och vissa har fått någon slags gul ram runt sig. Jag tänkte först köpa en ny, men så kändes det fel. Lite av jag finns ju innanför de här pärmarna.


3 kommentarer:

 1. åh jag älskarälskar boktips!

  SvaraRadera
 2. Jag älskar Johanna Nilsson. Hur har jag kunnat missa den här? Det blir bokus nästa.

  Ser du, ännu en anledning till att jag är glad att jag snubblade in här.
  Och du, varför är vi rädda? Det kan ju inte gå värre än åt helvete, och då är det ju bara att börja om. Det är väl inte hela världen? Eller?

  SvaraRadera
 3. felicia: Så bra, jag hoppas du tycker om boken lika mycket som jag gör! Den är fantastisk.

  S: Åh, jag med! Hon är så himla duktig!

  Jag har också tänkt på det. Tänker på det. Lite hela tiden. Har vi något att förlora? Jag är rädd för att bli hård som en sten bara för att jag innerst inne är så sårbar. Det finns ingen som helst logik, jag önskar att jag var mer rädd för att aldrig bli kär än att gå under den dag jag älskar någon som inte älskar mig.

  SvaraRadera