tisdag 7 april 2009

Sextiotvå

Det är lite pinsamt att prata om kärlek när man egentligen inte vet. Alls. Inte ens vet hur man älskar sig själv. 

Inte för att någon vet att jag inte vet. Men ändå. 

Jag vet så mycket om annat. Som folkmorden i Rwanda och Anna Politkovskaja. Men det hjälper liksom inte. Jag har ingen aning om hur det är att ligga så nära någon att man kan känna ett hjärta dunka mot ryggen. 

7 kommentarer:

  1. Så som du har lärt dig om Rwanda och Anna..genom att ha läst, undersökt och lärt känna allt om dessa fall.
    Kärleken är ett fall. Ditt nya fall.
    Låt dig själv utforska det.
    Ingen vet allt om kärlek, ingen.
    Därför har du all rätt att även du prata om kärlek. Det är det minsta man kan göra i vår sits. Vem vet..du kanske har nytta av din forskning i framtiden när det väl krävs?

    SvaraRadera
  2. Att våga ta reda på är det bästa jag gjort i mitt liv.

    SvaraRadera
  3. jag vet inte heller. ändå skriver jag om hjärtats slag mot min arm. om en kyss mot min mun. om kärlek. trots att jag inte vet. men jag tror jag drömmer. drömmer om att uppleva det. min kärlek. jag vill se min kärlek, för den ser inte ut som alla andra. min kärlek är min, och din är din.

    och dina ord kändes som en räddning. jag lovar. tack.

    kramar till dej.

    SvaraRadera
  4. dina ord är mina fast du vet hur du ska uttrycka dem. tack så mycket åh, vad jag gillar dig!

    SvaraRadera
  5. J: Det är ju förstås lite synd att man inte kan läsa sig till vad kärlek handlar om. Men jag tror det är lite meningen. Att kärlek handlar om något annat. Så mycket mer än ord. Och jag ska uppelva, en dag!

    h: Åh, så fint!

    tvillingsjal: Det är klart att man ska skriva om kyssar och hjärtslag även om man ännu inte har upplevt det. Jag tror att du kommer kyssa världens finaste kille en dag. Och det kommer vara så fantastiskt att du inte riktigt kan förstå att det händer på riktigt fastän det gör det.

    Och tack, så fint att mina ord kan betyda något. Kramar tillbaka till dig igen!

    jul: Åh, jag blir så glad när jag läser din fina kommentar! Tack! Det betyder så mycket för mig. Fint om jag kan skriva något som betyder något för någon annan än mig.

    SvaraRadera
  6. Att ligga så nära någon att man kan höra hans hjärtslag är det vackraste som finns. Jag slutar aldrig förundras. Våga ta reda på det själv; du kommer inte att ångra dig. Du behöver bara läsa mina texter för att förstå det. Lycka till.

    SvaraRadera
  7. Ängel: Åh, det låter himla fint. Och jag tror och hoppas att jag kommer våga en dag. Tack!

    SvaraRadera